Wednesday 8 February 2012

Berk Feiten

De berk valt onder het geslacht Betula en is opgenomen in de Betulaceae familie. Deze bomen zijn middelgrote-en kleinbedrijf en uitgroeien tot een hoogte van 40-50 meter. Berk bladeren zou kunnen worden opgemerkt of getand. De aard van de vruchten die de berk draagt ​​staat bekend als 'Samara'. Samara vruchten worden gevormd van papierachtige / vezelig weefsel die zich ontwikkelen vanuit de wand van de eierstok.
Lees meer over:; snel groeiende bomen; Tree Identificatie; Birch Tree Feiten; De feiten onderstaande geven basisinformatie over de berk. ; De naam, 'berken' is voortgekomen uit een Germaanse term 'Birka'. 'Betula' (genus van de berk) is een Latijns woord. ; De berk moet goed gedraineerd en bij voorkeur zandige bodem voor een gezonde groei. De bodem moet echter worden rijk aan organische stof. ; De boom heeft een lacy uitstraling door de diep ingesneden bladeren en de takken die laken het bijkantoor eindes; waardoor het een treurvorm. ; De bloemen worden gedragen op clusters met 3 bloemen per stuk. Deze clusters zijn aanwezig in de oksels van de schalen van bouwen of hangende aments. ; Berken zijn ook bekend als 'pioniersoorten' vanwege hun vermogen om te groeien op uncolonized land. De heide of dwerg-struik habitats worden geconfronteerd met een grote bedreiging van de oprukkende berken als hun (berken) jonge boompjes zijn niet graasden in een tijdige wijze. ; De grote berkenbomen ziekten die hun groei kunnen belemmeren zijn de Birch anthracnose and Wetwood / Slime Flux. In Birch anthracnose, onregelmatige vorm en bruin van kleur vlekken (met donkere bruine marges) verschijnen op de bladeren. Spuiten van fungiciden nodig te helpen bij berken zorg in dergelijke gevallen. ; In het slijm Flux en Bacteriële Wetwood ziekte, anaërobe bodembacteriën infecteren het kernhout. Deze bacteriën voeden zich met het hout en het vrijkomen van kooldioxide, methaan en vetzuren. Aftappen van de vloeistof op de grond door middel van een buis is een van de oplossing voor dit probleem te beheersen. Het verhogen van de pH-waarden te voorkomen dat de kernhout rotten. ; Interessante Birch Tree feiten; Hier zijn een paar interessante weetjes over de berk. ; Silver berk wordt beschouwd als de boom van betovering te zijn en is bekend onder de naam 'Lady of the Woods'. ; Het hout van berkenbomen in vuur en vlam, zelfs als het nat is. ; De schors van de berk kunnen worden gebruikt bij het maken van kano's en soortgelijke zaken. ; Bepaalde oliën aanwezig in de bast van berken verhindert het ontleden, zelfs indien de andere / resterende deel van de boom (hout) rotte heeft. ; Het nationale symbool van Finland is berken. ; In veel landen werden bier en wijn wordt bereid uit berken in de oudheid. ; De berk sap wordt gebruikt als een substituut voor suiker in Lapland en Zweden. ; Soorten berken; De verschillende soorten berk zijn ingeschreven in de tabel hieronder.
Noord-Amerika Azië-Europa
American White Birch (Betula papyrifera) Arctic White Birch (Betula Pubescens Tortuosa) Alder-vleugelige Birch (Betula Alnoides); American Dwergberk (Betula Glandulosa) Chinese Rode Birch (Betula Albosinensis) Dwergberk (Betula Nana); Gray Birch (Betula Populifolia ) Chinees Dwergberk (Betula Cinensis) Erman's Birch (Betula Ermanii); Bog Birch (Betula Nana) Japanse Birch (Betula Mandschurica Japonica) Kaukasische Birch (Betula medwediewii); Mountain Paper Birch (Betula cordifolia) Himalayan Birch (Betula Utilis) Monarch Birch (Betula Maximowiczii); Swamp Birch (Betula Pumila) Wit-blafte Himalayan Birch (Betula Utilis Jacquemontii) Europese White Birch (Betula Pubescens); River Birch (Betula Nigra) Manchurian Birch (Betula Mandschurica) Silver Birch (Betula Pendula); Virginia Ronde -blad Berk (Betula Lenta Uber) Japanese Cherry Berk (Betula Betula Grossa); Sweet Berk (Betula Lenta) Siberische Silver Birch (Betula platyphylla); Gele Berk (Betula Alleghaniensis) Noord-Chinese Rode Berk (Betula Albosinensis septentrionalis); Water Birch ( Betula Occidentalis) South China Birch (Betula Austrosinensis); Yukon Birch (Betula Neoalaskana) Sichuan Birch (Betula Szechuanica); Newfoundland Dwarf Birch (Betula Michauxii)
Lees meer over:; Soorten berken; loofbos Biome; Het belangrijkste / basic berk feiten samen met een aantal interessante opties die hierboven uiteengezet zijn om ons te helpen in de wetenschap dat deze plant in een betere manier. Er zijn vele interessante dingen weten over deze plant en de bovenstaande feiten zijn slechts een momentopname van hen.

No comments:

Post a Comment